Căutare MDM

Buletin

Defecțiune PCM Silverado 98 fără semnal la cilindrii 3 și 4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40689 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt tehnician în repararea modulelor electronice auto și îmi încep propria afacere în acest domeniu. Întrebarea mea: Am în atelier un Silverado automat din 1998 care prezintă o defecțiune foarte curioasă. PCM-ul nu mai trimite semnale de activare către injectoarele 3 și 4 și accelerează impulsul pentru injectorul din cilindrul 6, dar această defecțiune apare doar dimineața. Am înlocuit deja tranzistoarele respective, inclusiv microcontrolerul lor, iar defecțiunea rămâne aceeași. Am încercat și cu un alt PCM, iar aceeași defecțiune persistă. Cel mai curios lucru este că săptămâna aceasta am avut deja două camioane cu aceeași defecțiune. Poate cineva, vă rog, cu tot respectul, să mă îndrume în rezolvarea acestei defecțiuni? Aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40773 prin manual-mecanic
Dacă defectul este același la două computere, atunci este evident că defectul nu este la computer; ar putea fi un senzor care se defectează, fie de temperatură, fie de poziție, și provoacă scăparea de sub control a parametrilor PCM.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni - Acum 12 ani și 4 luni #40877 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru sugestii și interesul de a mă ajuta, prietene Kikemec. Într-adevăr, senzorul arborelui cu came (din interiorul distribuitorului) era cel care cauza această defecțiune enervantă. Sper că aceste informații îi vor ajuta pe toți cei care au aceeași problemă. Cu cele mai bune urări.
Ultima editare: acum 12 ani și 4 luni de către .