Căutare MDM

Buletin

ceas de temperatură

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40651 prin manual-mecanic
Ceas de temperatură Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou pe forum și întrebarea mea este: Am un Opel Vectra 1.9 CDTI din 2006.
Indicatorul de temperatură a încetat să mai funcționeze acum câteva zile și nu mai afișează niciun semn
Aș vrea să știu dacă cineva mă poate ajuta și să-mi spună care este defecțiunea
care trebuie înlocuită, cum o pot localiza și dacă există un manual pe această pagină. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40669 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema ceasului de temperatură
Mai întâi localizați becul de temperatură, este un bec cu un singur fir și este montat pe chiulasă sau pe corpul de apă, localizați-l, deconectați cablul și conectați-l la masă. Ceasul ar trebui să se miște. Dacă nu se mișcă, problema este în cablu, la masă, sau în siguranță, sau în ceas. Dacă se mișcă, este vorba de bec.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40670 prin manual-mecanic
Salut, te-am văzut online. Ai idee cum funcționează lanțurile de distribuție la Chevrolet Escape? Am primit unul demontat și nu am primit nicio informație. Dacă știi ceva, ți-aș fi recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40672 prin manual-mecanic
Este vorba de modelul 3.0 din 2003.