Căutare MDM

Buletin

Vibrații Renault Megane Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40605 prin manual-mecanic
Vibrații Renault Megane Classic Publicat de manual-mecanica
Bună seara,

De data aceasta vă scriu pentru a vă explica cazul meu pentru a vedea dacă vreun expert îmi poate da niște recomandări, Renault Megane-ul meu clasic vibrează la 120 km/h, am schimbat articulația sferică și terminalele, am pus anvelope noi, am efectuat echilibrarea electronică de 4 ori și alinierea, am efectuat echilibrarea dinamică și nu s-a detectat nicio deformare la anvelope sau jante, am schimbat cele 4 amortizoare, dar vibrația continuă și nu știu ce să fac, dacă cineva mă poate ajuta aș aprecia dacă mi-ați scrie, deoarece ultimul lucru pe care mi l-au spus a fost că ar putea fi cupa cutiei de viteze, sau bazele motorului, și nu vreau să dezgrop cutia, vehiculul are 120.000 km.

Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40642 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul vibrațiilor dintr-un Renault Megane clasic.
Cățeluș, subiectul ăsta e complicat. Am avut o problemă similară mult timp și era vorba de rulmenții de masă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.