Căutare MDM

Buletin

Defecțiune motor Seata Toledo 1.9 105CV din 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni - Acum 12 ani și 5 luni #40542 prin manual-mecanic
Defecțiune motor Seata Toledo 1.9 105CV 2006 Publicat de manual-mecanica
Când pun aparatul în funcțiune, îmi spune că defectul este de la debitmetru. Am schimbat debitmetrul, dar problema persistă. Am verificat și dacă primește curent și chiar primește curent. Mașina funcționează perfect, nu pierde putere sau ceva de genul, funcționează ca nouă, doar că consumul este mai mare decât în mod normal, dar asta se întâmpla înainte să apară defectul. Codul care apare pe aparatul de diagnosticare este P0102.
Îmi poate spune cineva ce este?
Mulțumesc.
Ultima editare: acum 12 ani și 5 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40544 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema defectării motorului la un Seata Toledo 1.9 105 CP din 2006
Am verificat în alte locuri despre eroare și iată ce am găsit despre ea,
sper că te ajută cu ceva.

2 Defecțiuni Găsite:
000258 - Senzor Debit Masic de Aer (G70): Semnal prea Scăzut
P0102 [/ i][/ b][/ b]- 007 - Scurtcircuit la Masă - Intermitent
Cadru Înghețat:
Stare Defecțiune: 00000010
Prioritate Defecțiune: 1
Frecvență Defecțiune
Resetare Contor: 242
Kilometraj: 0 km
Indicație Timp: 0

defecțiune: 000258 - P0102: Senzor Debit Masic de Aer (G70): Semnal prea Scăzut - Scurtcircuit la Masă - Intermitent -

conform listei, codul defecțiunii 000258 este acesta: 00258 - 0102: electrovalvă 1 -N88 (un zero și litera „P” rămân și marchează o defecțiune diferită de a ta.)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40546 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema defectării motorului la un Seata Toledo 1.9 105 CP din 2006
SALUTĂRI,
codul se referă de fapt la senzorul MAF (mas air flow) sau la senzorul de debit de aer.
Soluții posibile.
Soluții posibile

. Cel mai simplu lucru de făcut este să resetați codul și să vedeți dacă reapare. Apoi începeți cu cele mai ieftine și mai ușoare proceduri de reparație:

Verificați dacă firele senzorului de debit de aer sunt conectate corect și că nu există fire rupte/uzurate.
Inspectați dacă există scurgeri de aer în apropierea senzorului MAF.
Scoateți MAF-ul și curățați-l folosind un produs de curățare cu spray, cum ar fi un produs de curățare pentru frâne sau un produs de curățare pentru contacte electrice. Fiți blând cu senzorul.
Verificați tensiunea senzorului MAF (consultați manualul de reparații pentru informații specifice vehiculului).
Înlocuiți senzorul MAF
(informații preluate din rețea),
vă rugăm să scrieți corect în spaniolă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni - Acum 12 ani și 5 luni #40549 prin manual-mecanic
Haide!! Verifici cine scrie bine sau consulți ce probleme există, majoritatea celor puse de mine le-am copiat și lipit ca să poată compara cu ce i se pare lui (persoana care are problema)

ȘI CE ESTE SENZORUL AIR LUXURY????????

Cu stimă
Ultima editare: acum 12 ani și 5 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40572 prin manual-mecanic
Mulțumesc tuturor răspunsurilor, dar am rezolvat deja problema, se pare că o siguranță a căzut din cutia de siguranțe, am verificat siguranțele, erau toate în regulă, dar nu mi-am dat seama că lipsea una, dar când m-am uitat din nou la ea mi-am dat seama și mi-a permis să șterg codul de eroare și nu mai apare. Senzorul de debit de aer se numește debitmetru, acesta are misiunea de a măsura aerul care intră în motor printr-o peliculă fierbinte care se răcește pe măsură ce trece aerul, opunând mai multă rezistență electrică, indicând ECU-ului cantitatea de masă de aer pe care o are. Aici vă las o imagine cu debitmetrul Seat Toledo, dar este adesea folosit de grupul VW / Audi.