Căutare MDM

Buletin

motor turbodiesel Mitsubishi 4M40

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40524 prin manual-mecanic
Motor turbodiesel Mitsubishi 4M40 Publicat de manual-mecanica
„Am un motor Mitsubishi 4m40 care este în reparație. Am o problemă cu barele de echilibrare ale arborelui cotit. Ce ar trebui să se întâmple dacă îl montez fără aceste bare? Îl va afecta în vreun fel?”

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40558 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul motorului turbodiesel Mitsubishi 4m40
Uneori motorul vibrează prea tare, nu e o idee bună să nu-l pui, crește vibrațiile, am cunoscut cazuri în care le-au pus laolaltă pur și simplu și au mers mai mult sau mai puțin bine sau foarte prost.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40691 prin manual-mecanic
Ei bine, prietene, am avut o experiență cu un motor Toyota Diesel. Bucșele pe care funcționează acești arbori de echilibrare erau uzate și nu se vând singure, vin cu blocul, așa că am decis să le las fără ele, chiar dacă vehiculul rulează fără probleme. Evident, nu este recomandabil, dar cu un asemenea cost și pericol, schimbarea cu vibrațiile nu este foarte sesizabilă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40700 prin manual-mecanic
Salut prieteni, de fapt l-am montat deja fără ghidon și funcționează foarte bine. Un pic accelerat la ralanti, dar funcționează foarte bine. Apreciez ajutorul vostru. Mulțumesc foarte mult.