Căutare MDM

Buletin

PRESIUNEA ULEIULUI PASSAT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40509 prin manual-mecanic
PRESIUNEA ULEIULUI PASSAT Publicat de manual-mecanica
MAȘINA MEA PREZINTĂ LIPSĂ DE PRESIUNE ÎN ULEI. AM FĂCUT DEJA IMPOSIBILUL. VĂ ROG SĂ-MI SPUNEȚI CE SĂ FAC. ESTE URGENT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40517 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema PRESIUNEA ULEIULUI PASSAT
Bună ziua, știi, ar trebui să oferi mai multe informații despre mașina ta ca să te putem ajuta. Ce an este și ce motor are? Aproape toate Passat-urile ar trebui să aibă o presiune a uleiului de 30 psi la 2000 rpm
(2 BAR la 2000 rpm). Dacă se aprinde martorul de ulei, ar trebui să folosești un tester de presiune a uleiului pentru a verifica dacă într-adevăr nu are presiune. Dacă testerul arată mereu presiune, atunci este o problemă cu becul de presiune a uleiului. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40545 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu apolo11, sunt necesare mai multe informații pentru a-ți putea oferi mai multe opțiuni, atât ce ai făcut, ce ai verificat, cât și alte lucruri. Ar putea fi o problemă cu un bec de presiune joasă, debit scăzut din cauza unei conducte blocate din cauza lipsei de service sau pentru că mașina s-a supraîncălzit și s-a blocat sita pompei.
Defecțiune a: pompei de ulei sau se numesc roți motoare,
una este plasată pe arborele cotit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40547 prin manual-mecanic
Dacă are 100.000 km, se defectează sistemul de frânare al pompei de ulei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40550 prin manual-mecanic
Salut prieteni, în primul rând, vă mulțumesc că vreți să mă ajutați. Uite, situația e următoarea: este un Passat din 2004, 20 de supape, 1.8 turbo, are 109.000 km. Motorul a fost recondiționat din cauza lipsei de ulei. După ce l-au reparat, totul a fost cumpărat nou, pompa de ulei a fost spălată, carterul a fost spălat, totul e ca nou. L-am avut trăgând încet o săptămână. Acum din nou am lipsă de presiune. Am cumpărat ulei sintetic original și nici atunci nu-mi spun că ar putea fi treaba la rectificator.