Căutare MDM

Buletin

Probleme cu ambreiajul unui Peugeot 406 din 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40488 prin manual-mecanic
Salut tuturor. Vă împărtășesc problema pe care o am cu un Peugeot 406.
Am înlocuit kitul de ambreiaj la un Peugeot 406, iar transmisia cu masă dublă pare să fie în regulă. După ce l-am înlocuit și l-am testat, constatând că funcționează bine, a doua zi nivelul lichidului scăzuse semnificativ, iar ambreiajul tot nu funcționa. După ce l-am reumplet, am înlocuit cilindrul principal al ambreiajului și am văzut că nivelul lichidului scăzuse din nou după aerisire și reumplere.
Adevărul este că sunt puțin pierdut și apelez la dumneavoastră în caz că puteți să ne lămuriți problema.
Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40562 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Probleme cu ambreiajul la un Peugeot 406 din 2002
Trebuie să verificați pe unde se pierde lichidul. Dacă nu este prin pompă, urmați conducta până la cilindrul auxiliar. Dacă nu are acest cilindru, atunci rulmentul axial este hidraulic. Dacă acesta este cazul, lichidul ar trebui să cadă chiar din cutie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.