Căutare MDM

Buletin

Probleme cu injecția la Peugeot 306-ul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43898 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul: Probleme cu injecția la Peugeot 306-ul meu
Dacă poți, măsoară presiunea pe rampa de injecție, pentru că dacă este foarte mare, evident că este inundată. Senzorul de temperatură a apei are și el o influență, măsoară-l, iar sonda lambda, dacă nu funcționează bine, face probleme cu lipsa de putere la turații joase. Acestea sunt alte câteva lucruri care trebuie verificate. Exclude-le. Distribuția ar putea fi defectă... scaunele supapelor... etc. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43955 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul: Probleme cu injecția la Peugeot 306-ul meu
Salut, ai verificat starea bujiilor? Acestea oferă o multitudine de informații, cum ar fi calitatea excesivă/slabă a scânteii, un amestec sărac sau bogat, consumul de ulei etc., astfel încât să poți ajunge mai aproape de problemă fără a fi nevoie să demontezi și să verifici prea mult lucrurile. Cu
cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.