Căutare MDM

Buletin

Probleme cu injecția la Peugeot 306-ul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40417 prin manual-mecanic
Probleme cu injecția la Peugeot 306-ul meu Publicat de manual-mecanica
Bună ziua în primul rând, sunt nou pe acest forum la fel ca și la această marcă, am cumpărat un Peugeot 306 din 99 care a început recent să aibă probleme cu injecția (cred), ralanti neuniform, lipsă de putere sau inundații (mai ales la turații mici sub 2000 rpm); voiam să știu dacă aveți cunoștințe despre asta, care ar putea fi problema, regulatorul de combustibil (pe rampa de injecție), injectoare înfundate, lipsă de presiune în pompa de combustibil? Am schimbat deja filtrele de combustibil, am pus un detergent de injectoare în combustibil și am schimbat filtrul de aer, dar înainte să continui să mă implic aș dori niște lămuriri pe această temă, vă mulțumesc foarte mult, Daniel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40462 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul: Probleme cu injecția la Peugeot 306-ul meu
La ralanti, vehiculul lucrează mai intens, ceea ce înseamnă că motorul tremură, iar zgomotul de evacuare este sacadat, neuniform. Dacă acesta este cazul, de obicei este vina bobinei, ceea ce se întâmplă la modelele 206, deși ar trebui să verificați mai întâi bujiile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40464 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul: Probleme cu injecția la Peugeot 306-ul meu
este motorină sau benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40473 prin manual-mecanic
Bună ziua, este un motor pe benzină, 1.8, 16 supape.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43854 prin manual-mecanic
Începeți prin a dezasambla injectoarele, curățați-le și curățați corpul de etanșare.