Căutare MDM

Buletin

Turația modelului Triton din 2005 de 5.4 este mai mică.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40387 prin manual-mecanic
Prieteni, am o problemă cu un Triton din 2005. Turația scade și se oprește singur. Am rulat scanerul și arată o mulțime de coduri. Am schimbat deja TPMS-ul, pompa de combustibil și am verificat câțiva senzori, dar nu știu ce să fac. Se oprește singur încontinuu. Îmi puteți da niște idei? Nu sunt expert în acest tip de camion; este un Triton din 2005, 3 supape, 5.4.
Sper că mă poate ajuta cineva. Sunt nou pe forum.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40389 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: Scăderi de turație la motorul Triton 5.4 RPM din 2005
Prietene, data trecută am văzut un vehicul care avea simptome similare... l-au dus la scaner și nu a arătat nimic. Ulterior m-am dus să-l văd și îi lipsea un furtun care făcea vid în membrana distribuitorului... verifică-l cu atenție, acolo s-ar putea să fie soluția la problema ta... sper să te ajute.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40391 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: Scăderi de turație la motorul Triton 5.4 RPM din 2005
Mulțumesc, prietene, pentru interes, dar acesta nu mai are distribuitor; este un gât electronic... M-am uitat și la mai mulți senzori. Mulțumesc oricum.