Căutare MDM

Buletin

defecțiune la Hyundai Terracan 2.9 CDRI diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40242 prin manual-mecanic
Prieteni, am un Hyundai Terracan 2006 CRDI 2006 2.9 diesel, când accelerez mult și mișc vehiculul la 2200 rpm apare din când în când o eroare de verificare a motorului, la scaner apare eroarea p0100 și 1119, care corespund supapei EGR și sistemului de alimentare, ce ar trebui să fac, să curăț injectoarele, să schimb supapa. Când accelerez fără să mișc nu apare nicio eroare nici măcar când accelerez până la 4000 rpm.

Mulțumesc pentru răspunsuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40245 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica problema defectului motorului diesel Hyundai Terracan 2.9 CDRI
Salut, încearcă să schimbi filtrul de combustibil și cel de aer, apoi vezi dacă poți curăța EGR-ul și lași injectoarele la urmă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40249 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica problema defectului motorului diesel Hyundai Terracan 2.9 CDRI
La multe vehicule diesel, această defecțiune se datorează în principal defectării supapei care activează EGR-ul, sugerez înlocuirea acesteia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42364 prin manual-mecanic
Am aceeași defecțiune la Terracan-ul meu 2.9 și nu am reușit să găsesc problema, al meu este din 2002.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42365 prin manual-mecanic
Această supapă EGR funcționează în condiții de mișcare, iar această condiție este legată de VSS.
Codul de combustibil este legat de VSS, deoarece funcția sa este de a controla temperatura camerei de ardere prin EGR. Deoarece nu funcționează, o face cu o injecție de combustibil crescută.