Căutare MDM

Buletin

Schimbarea curelei auxiliare la un Peugeot 307 SW HDi 1600

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #40190 prin manual-mecanic
Trebuie să schimb cureaua auxiliară la Peugeot 307 sw HDi motor 1600 - 110 CP an 2007, poate cineva să-mi spună cum se slăbește cureaua?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #40223 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul schimbării curelei auxiliare la un Peugeot 307 SW HDi 1600
Salut, sunt mecanic și am avut această problemă acum ceva timp.
Vehiculul era un Citroen C4 HDI 90 CP. Este prima dată când mi se întâmplă. A trebuit să merg la dealer să-mi monteze cureaua.
Cureaua este elastică și au sculele necesare la dealer pentru a o monta fără probleme, deoarece, cum spui, nu are întinzător.
Dacă nu o montezi singur, ai putea deteriora cureaua.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni - Acum 12 ani și 8 luni #40269 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul schimbării curelei auxiliare la un Peugeot 307 SW HDi 1600
Mulțumesc xexare, dar nu cred că e elastic. Nu m-am uitat foarte atent la el pentru că nu am demontat nimic ca să-l văd cum trebuie. Am căutat și tot ce găsesc sunt alte tipuri de motoare care nu sunt Peugeot 307 sw HDi 1600 110cp an 2007 ca al meu și au diferite tipuri de întinzătoare. Nu am văzut întinzător la al meu. Cred că totul are legătură cu slăbirea curelei la alternator, dar nu am văzut cum. De aceea întreb dacă cineva știe cum se face ca să-l pot demonta singur.
Ultima editare: acum 12 ani și 8 luni de către .