Căutare MDM

Buletin

Pierdere de putere la un Ford Transit TD din 1997

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #40173 prin manual-mecanic
Salut tuturor, voiam să vă spun ce se întâmplă cu Ford Transit 2.4 TD din '97 al unui prieten. Simptomele sunt clare, are o pierdere enormă de putere. Să vă spun... bagi vitezele și prima jumătate a fiecărei trepte pierde din putere dar nu prea mult și când ajungi la a doua jumătate a treptei (50 km/h în a 3-a, 70 km/h în a 4-a) duba nu mai trage și trebuie să o bagi în următoarea treaptă pentru a crește viteza. Martorul de defect motor este aprins. Am crezut că ar putea fi turbo-ul, că nu funcționează corect, dar adevărul este că sunt destul de pierdut. Nu știu ce altceva ar putea fi sau cum să verific dacă este turbo-ul sau orice ar putea fi. Dacă cineva m-ar putea ajuta ar fi minunat. Mulțumesc pentru tot. Aștept răspunsul vostru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #40193 prin manual-mecanic
Bună ziua, Ford Transit are o pompă de injecție model Epic care are 4 solenoizi de control al combustibilului. Când unul dintre ei se defectează, se întâmplă următoarele: motorul nu se oprește cu cheia, își pierde jumătate sau mai mult din putere. Din păcate, soluția este schimbarea pompei, deoarece nu se fabrică piese de schimb. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #40217 prin manual-mecanic
Hei, mulțumesc foarte mult. Îmi imaginez că pompa va fi destul de scumpă de cumpărat, dar duba nu poate continua așa... Mulțumesc foarte mult pentru tot...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40286 prin manual-mecanic
Salut Pedro, am avut aceeași dubă dar fără turbo și am avut același simptom. Zgomotul de zăngănit slăbește o piuliță numărul 19. Este situată când deschizi capota, la doar 30 de centimetri sub capătul parbrizului, în centru când te uiți din față, o poți vedea cu ochiul liber. Este încorporată într-un tub de circuit plasat pe izolația termoacustică a cabinei și când nu este închisă corect, motorul se oprește când turați puțin. Strânge-o și vezi ce se întâmplă, mult succes.
Cu stimă, J.Klon