Căutare MDM

Buletin

Înlocuirea garniturii, Mazda Allegro

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40096 prin manual-mecanic
Bună seara, trebuie să schimb capacul selectorului de viteze la un Mazda Allegro 1.6 cutie manuală. Singura modalitate pe care o văd este să demontez transmisia, ceea ce nu mi se pare logic. Există o modalitate de a roti și de a scoate selectorul?

Sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40129 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Înlocuirea țevii de eșapament, Mazda Allegro
Prietene, nu știu ce e un opritor, poate dacă îmi explici puțin te pot ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40135 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Înlocuirea țevii de eșapament, Mazda Allegro
Prietene, când spun garnitură mă refer la garnitura de ulei, care este în selectorul de viteze.

În imagine puteți vedea capacul anti-praf și garnitura de etanșare pe care vreau să le înlocuiesc, dar nu este cutia mea; este una de referință, deoarece a mea este asamblată cu o mică scurgere în locul indicat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40139 prin manual-mecanic
Ok, uneori trebuie doar să demontezi partea superioară a capacului selectorului fără a scoate cutia, dar trebuie să fii atent să nu demontezi nimic din interiorul selectorului și să-ți amintești poziția în care l-ai scos.