Căutare MDM

Buletin

probleme de încălzire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40095 prin manual-mecanic
Probleme de încălzire Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu duba mea Partner din 2002. Parbrizul a început să se aburească, apoi a început să indice o lipsă de apă. Când mi-am dat seama, partea pasagerului era complet udă. Problema este că nu știu de unde vine apa. Furtunul care se vede este intact și nu am putut demonta radiatorul de încălzire, dar nu găsesc unde să-l demontez. Are cineva idee cum să fac asta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40128 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor de încălzire
Acest lucru se întâmplă atunci când radiatorul încălzirii este deteriorat. În majoritatea vehiculelor, trebuie doar să scoți torpedoul și ai acces la radiator, care este de obicei amplasat lângă ventilatorul încălzirii. Acum, dacă ceea ce ai nevoie urgentă este să poți conduce și utiliza vehiculul, o soluție rapidă este să blochezi circulația apei în interior. Și în acest fel nu ai probleme cu încălzirea în timp ce iei radiatorul și găsești o modalitate de a demonta partea lipsă a bordului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40132 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor de încălzire
Ceea ce spune Armando este corect, faceți o punte între furtunuri, dar în acel vehicul furtunurile intră cu un cuplaj de plastic și pentru a face puntea va trebui să le tăiați, dacă faceți asta nu le veți putea uni din nou, acel radiator este vândut dar este scump și nu există alternative, cealaltă problemă este că radiatorul din vehiculul dvs. este în mijlocul consolei deci trebuie să demontați mult dar se poate face dar consumă mult timp.