Căutare MDM

Buletin

Nissan E13 platină s-au ars

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni - Acum 12 ani și 6 luni #40055 prin manual-mecanic
Nissan E13 platinum s-a ars Publicat de manual-mecanica
Este un motor Nissan Sunny 1.3 E13, punctele sunt arse, condensatorul are 0.25uf, nu știu dacă e în regulă. Ar putea fi bobina, am văzut și eu că nu are rezistență, ce am observat este că atunci când se deschide platina, se generează scânteia sau arcul foarte vizibil. Încă ceva, cablurile bobinei erau inversate, pozitivul plăcii la - al bobinei, platina și condensatorul la + al bobinei, așa că le-am schimbat. Aveți vreun ajutor?
Ultima editare: acum 12 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40058 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Se ard Nissan E13 Platinum.
Poate le-au pus invers pentru că nu au pus rezistența și au făcut acea punte, în general când se arde platina este din cauza rezistenței sau din cauza unei deschideri, atenție pentru că există bobine care au rezistența în interior și nu în exterior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40059 prin manual-mecanic
Am uitat condensatorul, e în regulă, originalul are 23 de microfarade, dar asigură-te că toate componentele sunt japoneze ca să nu te enervezi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40066 prin manual-mecanic
Bineînțeles, mi-am dat seama că au fost instalate greșit. Mâine voi verifica bobina, tensiunea alternatorului și voi înlocui rezistența. Platina și condensatorul sunt fabricate în Japonia. Deși platina este arsă și corozivă, Nissanul nu se șifonează.

Mulțumesc ca întotdeauna, kikemec.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40072 prin manual-mecanic
REZOLVAT.

După efectuarea măsurătorilor necesare, bobina era responsabilă pentru rezistența arsă. Rezistorul 2 avea o valoare de aproximativ 17 kilohmi. Bobina a fost înlocuită și asta e tot.