Vehicul: Skoda Octavia ediția 100 2TDI motor 140 CP
Data achiziției: octombrie 2005
Reprezentanță: A doua revizie sistem distribuție... Automóvil Center SA Murcia.
Problemă: Defecțiune curea de distribuție. Defecțiune transmisie după ruperea prezoanelor de 8 mm ale întinzătorului dinamic.
Ce s-a întâmplat: A doua revizie corespunzătoare km 215.161; conform facturii reprezentanței Skoda, au fost schimbate următoarele: KIT distribuție, pompă de apă, curea alternator, fulie nerv, antigel, capac praf din data de 30.05.2012... Garanție reparații 2 ani. Vehiculul care mă duce zilnic la serviciu, o Skoda Octavia cu 225.000 KM și 7 luni garanție, s-a defectat în timp ce conducea pe un drum de țară cu 10 km/h. Cureaua de distribuție s-a defectat fără a rupe cureaua. Data incidentului: 12 ianuarie 2012. Mașina de tractare a dus vehiculul la atelierul oficial Skoda Automobile Center. Cu câteva luni înainte, fusese emis ordinul de inspectare și verificare a sistemului de distribuție, înlocuind tot ce era indicat și recomandat, după caz. Nu mi s-au dat piese uzate. Atelierul susține că cauza defecțiunii a fost un prezon rupt de 8 mm la întinzătorul dinamic al curelei de distribuție... și că acest prezon nu a fost înlocuit în timpul reparației, motiv pentru care nu plătesc reparația. Am sunat la serviciul post-vânzare Skoda în mai multe rânduri, raportând problema, dar nu am primit nicio asistență, în ciuda faptului că sunt client Skoda Octavia de mult timp, aceasta fiind a doua mea achiziție de Skoda Octavia.
Mecanicii experimentați indică faptul că cauza defecțiunii a fost instalarea necorespunzătoare și tensiunea excesivă a curelei de distribuție. Această tensiune excesivă a curelei a transmis toată forța, provocând ruperea prezonului de 8 mm. Managerul atelierului refuză să acopere reparația și nu-mi oferă un vehicul de schimb pentru a mă duce la serviciu. Mă puteți ajuta? Mulțumesc foarte mult.