Căutare MDM

Buletin

ventilator habitaclu peugeot 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39948 prin manual-mecanic
Ventilator habitaclu Peugeot 306. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua tuturor, caut soluții de câteva zile și sunt complet blocat. Ventilatorul din 306-ul meu a încetat să mai sufle aer. Zilele trecute am oprit motorul, lăsând ventilatorul la maxim și gata. Nu răspunde. Am schimbat siguranțele de sub volan, dar nimic. Am descărcat manualul de service și nu am găsit nimic. M-am uitat și sub torpedou, dar tot ce am avut a fost o durere de cap pentru că era inversat. Nu știam ce să verific. Mă poate ajuta cineva cu ce ar trebui să fac, unde să caut sau ce să scot? Nu știu dacă ventilatorul are o rezistență sub torpedou sau dacă singurele pe care le-am verificat sunt cele pe care trebuie să le scot. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39957 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema ventilatorului habitaclului la Peugeot 306
Salut, sper că te ajută. Am un Peugeot 306 sedan TD și ventilatorul se defectează ocazional. Ceea ce fac este să deconectez comutatorul ventilatorului și, folosind o șurubelniță sau un clește, să strâng bornele care merg la ventilator. Ventilatorul funcționează apoi din nou. Este pe partea pasagerului; scoateți placa de acoperire și este fixată în poziție cu trei șuruburi. De asemenea, puteți verifica cu o lampă de testare după ce scoateți blocul de borne pentru a vedea dacă există curent. Pentru a face această verificare, trebuie să puneți contactul. Spuneți-mi dacă rezolvați problema. Sper că vă ajută.
Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39958 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema ventilatorului habitaclului la Peugeot 306
Conectorul ventilatorului este ars. Curățați conectorul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39961 prin manual-mecanic
Îmi notez totul și voi încerca imediat ce am timp. Pentru a curăța conectorul, îl scot pur și simplu și folosesc o lavetă cu alcool? Sau este recomandat să folosesc alt produs? Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #40310 prin manual-mecanic
Am încercat să deconectez cei doi conectori care merg la ventilator și niciunul nu părea ars. I-am curățat oricum, dar tot nu funcționează. Încălzitorul funcționează; suflă căldură, dar ventilatorul nu. Va trebui să-l înlocuiesc? Mulțumesc anticipat.