Căutare MDM

Buletin

ventilator habitaclu peugeot 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39948 prin manual-mecanic
Ventilator habitaclu Peugeot 306 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua tuturor. Caut soluții de câteva zile și nu reușesc să-mi dau seama. Ventilatorul de la 306-ul meu a încetat să mai sufle aer. Zilele trecute am oprit motorul după ce l-am lăsat în poziția maximă și nimic altceva nu a funcționat. Nu răspunde. Am schimbat siguranțele de sub volan, dar nimic. Am descărcat manualul de service și nu găsesc nimic. M-am uitat și sub torpedou și tot ce am avut a fost o durere de cap din cauza faptului că stau cu susul în jos. Nu știam ce să verific. Mă poate ajuta cineva cu ce ar trebui să fac, unde să caut sau ce să demontez? Nu știu dacă ventilatorul are o rezistență sub torpedou sau dacă singurele pe care le-am verificat deja sunt cele pe care trebuie să le repar. Cu cele mai bune gânduri și vă mulțumesc tuturor anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39957 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la ventilatorului habitaclului la Peugeot 306
Salut, hai să vedem dacă te ajută asta. Am un Peugeot 306 Sedan TD și din când în când se defectează ventilatorul. Ceea ce fac este să deconectez întrerupătorul ventilatorului și cu o șurubelniță sau un clește, să apăs pe bornele care merg la ventilator și funcționează din nou. Ventilatorul este pe partea pasagerului. Scoateți celula și are trei șuruburi. De asemenea, puteți verifica prin scoaterea blocului de borne cu o lampă de testare dacă există curent. Pentru a face această verificare trebuie să puneți contactul. Spuneți-mi dacă ați rezolvat. Sper că v-am ajutat.
Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39958 prin manual-mecanic
Ai ars conectorul ventilatorului. Curățează conectorul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39961 prin manual-mecanic
O să notez totul și o să încerc imediat ce am timp. Ca să curăț conectorul, trebuie doar să-l desprind și să folosesc o cârpă îmbibată în alcool, nu? Sau e recomandabil să folosesc un produs? Mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40310 prin manual-mecanic
Am încercat să scot cei 2 conectori care merg la ventilator și niciunul nu pare ars. I-am curățat oricum și tot nu funcționează. Încălzitorul funcționează și produce căldură, dar nu și ventilatorul. Va trebui să-l schimb pe acesta? Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc.