Căutare MDM

Buletin

MOTOR DIESEL MITSUBISHI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39776 prin manual-mecanic
MOTOR DIESEL MITSUBISHI Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor. Am nevoie de ajutorul vostru cu asta, deoarece ar putea implica mulți bani și nu sunt complet sigur de asta. Am un Mitsubishi Montera Wagon din 1995, tradiționalul, dar lung, cu 5 uși, cu un motor V6 pe benzină de 3000 cmc. Avea benzină, dar știm deja despre pierderea de putere, ca să nu mai vorbim de spațiul pentru conductele de combustibil, care ocupă tot portbagajul. În fine, problema este că a început să scoată destul de mult fum, albastru, și sincer nu aș vrea să mă apuc de reparat acel motor, deoarece, fără îndoială, va fi foarte scump, plus că, pe de o parte, consumă multă benzină, iar pe de altă parte, nu-mi mai place cu benzină. M-am gândit să înlocuiesc motorul cu unul diesel. Am studiat subiectul și am dat peste 4M40T de 2800 cmc. Ce recomandați? Am citit rapoarte contradictorii, atât bune, cât și rele. Ce părere aveți? Se potrivește bine motorul ăla cu mașina sau necesită multe reglaje? Există un motor mai bun? ASCULT!!!! (sau citesc? haha) Vă las fotografia.

:aha:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39780 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema MOTORULUI DIESEL MITSUBISHI
Bună ziua, NandoMed.
Fumul albastru indică segmenți de piston uzați sau rupți; ar putea fi vorba de ghidaje de supape uzate. Costul reparației depinde de mecanic. Unii primesc un motor și programează imediat refacerea pieselor pentru a asigura succesul, ținând cont de cunoștințele lor. În acest caz, luați în considerare segmenții de piston, capacele de bielă, lagărele principale și lagărele axiale, garniturile complete și, eventual, unele lagăre. Ar trebui să măsurați cilindrii. Dacă uzura și/sau ovalizarea se încadrează în limite, acestea vor rămâne așa cum sunt. Măsurați fusurile de bielă și lagărele principale pentru a vedea dacă se încadrează în toleranță, precum și ghidajele de supape. Aceste refaceri sunt cea mai scumpă parte a unei reparații. Aceste motoare sunt de obicei fabricate din materiale de foarte înaltă calitate, rezistente la uzură. Când faceți upgrade la un diesel, ar trebui să luați în considerare și transmisia, deoarece aceste motoare sunt mai lente și nu vor livra viteza de funcționare a transmisiei actuale.
Sper că acest comentariu a fost util. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39785 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Miguel. Comentariul tău este foarte corect. Chiar deschizi un motor ca acesta și ceea ce vine la pachet este o listă lungă de cheltuieli, după cum poți vedea lucruri care sunt la jumătatea duratei de viață și nu te poți îndura să le lași așa cu motorul pe podea. În ceea ce privește transmisia, e adevărat; trebuie să instalezi motorul odată cu transmisia din fabrică. În acest sens, poți să-mi dai niște păreri despre acest motor sau despre un alt diesel Mitsubishi care s-ar potrivi mașinii? Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39818 prin manual-mecanic
Îmi pare foarte rău, Nandomecd. Nu te pot ajuta cu asta. Mult noroc,
Miguel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39819 prin manual-mecanic
Îmi pare foarte rău, Nandomed. Nu te pot ajuta cu asta. Mult noroc,
Miguel.