Căutare MDM

Buletin

REZERVOR AUXILIAR PEUGEOT 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39746 prin manual-mecanic
REZERVOR AUXILIAR PEUGEOT 306 Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor. Sunt curios să observ că Peugeot-ul meu 306 1800 cmc din 1995 nu are rezervor auxiliar de apă. Furtunul mic care merge la rezervorul auxiliar de apă, folosit la toate mașinile, se extinde de la duza radiatorului pentru a alimenta cu apă, dacă este necesar. Totuși, la mașina mea, furtunul se extinde, dar nu merge nicăieri; pur și simplu se termină. În ultima vreme, consumul de apă a crescut și, pe baza utilizării din ziua precedentă, pot adăuga aproape un galon de apă în radiator dimineața. Puteți să-mi spuneți, vă rog, dacă aceste mașini vin fără rezervor auxiliar de apă sau dacă la a mea îi lipsește unul? Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39755 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: REZERVOR AUXILIAR PEUGEOT 306
Salut Nando, acele modele nu au rezervor auxiliar. Verifică dacă capacul radiatorului este în stare bună și asigură-te că nu pierzi lichid de răcire prin furtunuri sau prin radiator și pompa de apă. Verifică dacă covorașul de pe partea pasagerului nu este ud. Indică faptul că există o scurgere la radiatorul încălzirii. Verifică dacă termostatul nu este blocat. Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni - Acum 12 ani și 7 luni #39758 prin manual-mecanic
1
Ultima editare: acum 12 ani și 7 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39760 prin manual-mecanic
Ok, omule, mulțumesc mult. Chestia e că am căutat peste tot și nu văd nicio scurgere. Chiar și recent am înlocuit capacul original de plastic al radiatorului și i-am pus unul metalic de 6,5 kg. De aceea m-am gândit că poate îi lipsește supapa auxiliară și curge apă prin furtunul acela, dar dacă nu are o supapă auxiliară, atunci nu are. Un prieten care are un 306 din 1997 a avut aceeași problemă despre care vorbești cu covorul acum câteva zile, dar al meu e uscat. Nu știu, m-am gândit să risc cu pompa. Cred că va trebui să o dau jos și să mă uit la ea. :aha: