Căutare MDM

Buletin

REZERVOR AUXILIAR PEUGEOT 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39746 prin manual-mecanic
Rezervor auxiliar Peugeot 306. Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor. Am observat că Peugeot-ul meu 306 1800cc din 1995 nu are rezervor auxiliar de lichid de răcire. Furtunul mic care se conectează la rezervor la majoritatea mașinilor, unde se află duza radiatorului, ar trebui să se conecteze la acesta. Totuși, la mașina mea, furtunul iese, dar nu merge nicăieri; pur și simplu se termină acolo. În ultima vreme, consumul meu de lichid de răcire a crescut și, în funcție de condusul din ziua precedentă, pot adăuga aproape un galon de lichid de răcire în radiator dimineața. Puteți să-mi spuneți, vă rog, dacă aceste mașini ar trebui să vină fără rezervor auxiliar de lichid de răcire sau dacă la a mea îi lipsește unul? Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39755 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema REZERVORULUI AUXILIAR PEUGEOT 306
Salut Nando, într-adevăr, acele modele nu au rezervor auxiliar. Verifică dacă capacul radiatorului este bine fixat și asigură-te că nu există scurgeri de lichid de răcire din furtunuri, radiator sau pompa de apă. De asemenea, verifică covorașul din partea pasagerului pentru a te asigura că nu este umed, deoarece acest lucru ar indica o scurgere de la sistemul de încălzire. În cele din urmă, verifică dacă termostatul nu este blocat. Spune-ne cum merge. Cu stimă. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni - Acum 12 ani și 11 luni #39758 prin manual-mecanic
1
Ultima editare: acum 12 ani și 11 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39760 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc mult, omule. Chestia e că am căutat peste tot și nu văd nicio scurgere. Chiar am înlocuit recent capacul original de plastic al radiatorului cu unul metalic de 6,3 kg, așa că m-am gândit că poate lipsește furtunul auxiliar și curge apă din furtunul acela mic. Dar dacă nu are furtun auxiliar, atunci nu. Un prieten de-al meu cu un Peugeot 306 din 1997 a avut aceeași problemă pe care ai menționat-o cu covorul zilele trecute, dar al meu e uscat. Nu știu, m-am gândit să verific pompa de apă. Cred că va trebui să o scot ca să mă uit la ea. :aha: