Căutare MDM

Buletin

Cunoașteți versiunea Honda Accord DX LX EX

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni - Acum 12 ani și 7 luni #39728 prin manual-mecanic
Cunoașteți versiunea Honda Accord DX LX EX Publicată de manual-mecanica
Salut prieteni, trebuie să rezolv următoarea problemă: este vorba despre versiunea unui Honda Accord 3000 (3.0) din 2002, motor automat 4 uși, 244 CP V-tec. Acestea sunt datele pe care le am. În registru scrie doar Accord și trebuie să știu care este versiunea între DX și LX EX. Vă rog, trebuie să știu cum pot obține aceste informații cu exactitate, deoarece am căutat pe internet și multe altele similare au dat peste același motor. Am o nelămurire și trebuie să programez un cip cu această versiune. De asemenea, nu găsesc portul OBD2 pentru acest vehicul. Se presupune că este sub volan, dar l-am căutat și nu apare. Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș aprecia foarte mult, deoarece clientul mă așteaptă.

Salutări și un An Nou Fericit 2013.
Ultima editare: acum 12 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39881 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Cunoașteți versiunea Honda Accord DX LX EX
Dacă cineva citește asta, vă rog să reparați versiunea EX, deoarece are motor VTEC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.