Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU DIFERENȚIALUL SPATE LUV DMAX 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39597 prin manual-mecanic
BUNĂ DIMINEAȚA, AM UN LUV DMAX MODEL 2007 3.5 6 CILINDRI, BENZINĂ CABINĂ DUBLA 4X4, CUTIE DE VITEZE SINCRONĂ, ȘI DIFERENȚIALUL SPATE ERA DETERIORAT, AM CĂUTAT TREI LUNI FĂRĂ SUCCES PÂNĂ CÂND AM REUȘIT SĂ GĂSESC O TRANSMISIE COMPLETĂ DOAR DE LA UN MODEL 4X4 DIN 2008. A FOST INSTALATĂ ȘI FUNCȚIONEAZĂ PERFECT, DAR NUMAI CÂND SE CONDUCE SIMPLU, CÂND SE CUPLĂ DUBLĂ TRACȚIUNE MAȘINA SE OPREȘTE COMPLET CHIAR DACĂ ESTE ÎN POZIȚIE NEUTRĂ. DACĂ CINEVA ARE VREODATĂ IDEE CE SE ÎNTÂMPLĂ, VĂ ROG. MULȚUMESC. ANIBAL SANCHEZ BEJUMA VENEZUELA

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39601 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: PROBLEME CU DIFERENȚIALUL SPATE AL LUV DMAX 2007
Bună seara, prietene, nu cred că există vreo diferență în funcție de an decât dacă se schimbă raportul, de exemplu, numărul de dinți de pe pinion și coroană față de original. Dar asta tot nu ar bloca roțile. În opinia mea, vina este la cutia de transfer. Verifică asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39606 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: PROBLEME CU DIFERENȚIALUL SPATE AL LUV DMAX 2007
SUNT DE ACORD SĂ REVIZUIEZ TRANSFERUL ȘI CONTROLUL ACESTUIA