Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU DIFERENȚIALUL SPATE LUV DMAX 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
13 ani, cu 15 ore mai devreme #39597 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un LUV D-Max din 2007, 3.5L, 6 cilindri, cabină dublă 4x4 pe benzină, cu transmisie manuală, iar diferențialul spate este defect. Am căutat trei luni fără succes până am reușit să găsesc o transmisie completă, dar este de la un 4x4 din 2008. A fost instalată și funcționează perfect, dar numai în 2WD. Când cuplez 4WD, camionul se oprește complet, chiar și în punct mort. Dacă cineva are vreo idee care ar putea fi problema, vă rog să mă anunțați. Mulțumesc. Anibal Sanchez, Bejuma, Venezuela

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
13 ani, cu 2 ore mai devreme #39601 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema PROBLEME CU DIFERENȚIALUL SPATE LUV DMAX 2007
Bună seara, prietene. Nu cred că anul schimbă ceva decât dacă se schimbă raportul de transmisie, de exemplu, numărul de dinți de pe pinion și coroana dințată față de original. Dar chiar și așa, asta nu ar bloca roțile. În opinia mea, problema este în cutia de transfer; verifică asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Cu 13 ani și 5 minute mai devreme #39606 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema PROBLEME CU DIFERENȚIALUL SPATE LUV DMAX 2007
SUNT DE ACORD SĂ REVIZUIEZ TRANSFERUL ȘI CONTROLUL ACESTUIA