Căutare MDM

Buletin

Ford Explorer nu are putere în transmisie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 zile #39548 prin manual-mecanic
Ford Explorer nu are putere în transmisie. Publicat de manual-mecanica
Fordul meu Explorer din 1993 (model american) mergea normal, dar când am încercat să depășesc o altă mașină, am accelerat rapid pentru a obține un răspuns mai rapid. Am simțit că ceva s-a desprins sau s-a rupt la pedala de accelerație (cum ar fi cablul). Acum camioneta mea nu mai merge cu mai mult de 5 km/h. Motorul funcționează bine (se turează perfect și are multă putere) și intră în marșarier cu aceeași viteză. Poți simți cum se schimbă vitezele când miști schimbătorul, exact ca și cum ar merge normal. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
13 ani, cu 2 ore mai devreme #39604 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Ford Explorer cu transmisie lipsită de putere
Bună seara, dacă camionul este automat, verificați cablul de supraalimentare să vedeți dacă este rupt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Cu 13 ani și 51 de minute mai devreme #39605 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Ford Explorer cu transmisie lipsită de putere
Salutări. Dacă camionul este 4x4 și simți că transmisia are probleme la schimbarea vitezelor, trebuie să verifici cutia de transfer. Are o furcă cu inserții de plastic care se uzează din cauza frecării, împiedicând angrenajul de tracțiune să se cupleze. Ar trebui să verifici și motorul de acționare al furcii, care este controlat de ECU. Tocmai am verificat unul acum 15 zile, dar în cazul respectiv, se auzea un zgomot.