Căutare MDM

Buletin

Ford Explorer nu are putere în transmisie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39548 prin manual-mecanic
Ford Explorer american din '93, automat, mergea normal și când am încercat să depășesc o altă mașină am accelerat repede ca să o fac să răspundă și am simțit că s-a desprins sau s-a rupt ceva în accelerație (ca și cum ar fi fost biciul). Acum camioneta mea nu mai merge cu mai mult de 5 km/h. Motorul funcționează bine (se turează perfect și cu mare forță). Am pus marșarierul și merge cu aceeași viteză. Poți simți când vitezele sunt cuplate mișcând maneta ca și cum ar merge normal. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39604 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali cu Ford Explorer : „
Bună seara, dacă camionul este automat, verificați cablul de supraalimentare să vedeți dacă este rupt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39605 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali cu Ford Explorer : „
SALUTĂRI, DACĂ CAMIONUL ESTE 4X4 ȘI SIMȚIȚI CĂ CUTIA DE VITEZE INTRĂ ÎN VITEZE, TREBUIE SĂ VERIFICAȚI TRANSMISIUNEA, DEOARECE ARE O FURCĂ CU INSERȚURI DE PLASTIC CARE SE UZEZĂ DIN CAUZA FRICȚIUNII, IAR VITEZA NU SE ANGRENEAZĂ PENTRU TRACȚIUNE. ÎN PLUS, AR TREBUI SĂ VERIFICAȚI MOTORUL DE ACȚIONARE AL FURCEI. ACESTA ESTE CONTROLAT DE CPU. EU AM VERIFICAT UNUL ACUM 15 ZILE, DAR ÎN ACEST CAZ SE AUZEA UN ZGOMOT.