Căutare MDM

Buletin

Schimbare de tensiune în ECU-ul motorului Iveco 10.3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39534 prin manual-mecanic
Dragi Mecanici și Asociați, am următoarea problemă, am o mașină de recoltat trestie de zahăr cu motor Iveco Cursor 10 de 10,3 litri, motorul a fost avariat și din motive legate de costurile de reparație am adus unul importat din Italia, motorul este același, dar alimentarea circuitelor motorului anterior este de 24 de volți, cel la care am primit alternatorul este de 12 volți, iar demarorul este de 24 de volți, ceea ce ridică întrebarea dacă ECU va avea alimentare de 12 sau 24 de volți, pentru mine este aproape clar că fiecare PLC sau CCU are un redresor de tensiune cu o gamă semnificativă de variație, dar nu sunt sigur, dacă cineva îmi poate da un indiciu ar fi apreciat.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39554 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul schimbării tensiunii în ECU-ul motorului Iveco 10.3
Prietene, dacă unitatea de control vine cu noul motor de 12 volți, atunci este de doisprezece volți; dacă este cel pe care l-ai avut, care are 24, atunci cred că este de 24.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.