Căutare MDM

Buletin

Corolla 92 (termostat nou)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39419 prin manual-mecanic
Corolla 92 (termostat nou) Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, prieteni, vă scriu să văd dacă mă puteți ajuta cu o întrebare. Am un Toyota Corolla din 1992, automat. De când o am, mașina a fost fără termostat. Se spune că funcționează mai bine așa, iar de când sunt în Venezuela, clima este caldă și a funcționat minunat. Acum, am instalat termostatul original Toyota, astfel încât mașina mea să funcționeze așa cum a venit inițial. Cu toate acestea, mașina se simte lentă la accelerare. Înainte, se mișca lin și se simțea puterea motorului. Este normal sau trebuie să aștept ca mașina să se adapteze la această piesă nouă? Am verificat deja dacă termostatul funcționează. Când motorul este rece, temperatura lichidului de răcire este statică, iar după un timp, temperatura crește puțin sub jumătate și se poate vedea apa mișcându-se. Acest lucru sugerează că funcționează corect. Sper că mă puteți ajuta să rezolv problema mea. Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39425 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali privind Corolla 92 (termostat nou)
Termostatul nu afectează în mod direct puterea motorului; s-ar putea să simțiți doar o mică diferență, dar nimic mai mult. În orice caz, în climate precum al dumneavoastră, nu este necesar să îl instalați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39444 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații, prietene. Aș adăuga ceva: înainte să instalez termostatul, sincronizarea mașinii era defectă. Mecanicul a reglat-o și de aceea părea mai puternică. Apoi am instalat eu termostatul. Crezi că reglarea sincronizarii a avut vreo legătură cu termostatul sau nu are nicio legătură?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39448 prin manual-mecanic
cu termostatul nimic, dar cu reglarea, adică dacă era setat din fabrică și era puțin înainte, o vei simți ca și cum ar fi rămas în urmă, dar cu termostatul nimic.