Căutare MDM

Buletin

problemă cu Mazda Tribute din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39401 prin manual-mecanic
Problemă cu un Mazda Tribute din 2001. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

bună ziua. Am o problemă cu Mazda mea Tribute din 2001. Are o mișcare bruscă când motorul este rece, dar se oprește din bruscat odată ce se încălzește. Am curățat deja injectoarele, corpul clapetei de accelerație și supapa IAC sunt curate și am curent la toate bobinele de aprindere. Am scanat motorul și nu au apărut coduri de eroare. Nu știu ce altceva să fac. Aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39405 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema unei probleme cu un Mazda Tribute din 2001
Un sunet smucit este ca o tragere sau o smucitură; ascultați dacă fluxul de gaze de eșapament este uniform. Dacă nu este, atunci este posibil să aveți o problemă fie cu firele bujiei, fie cu bujiile în sine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39406 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema unei probleme cu un Mazda Tribute din 2001
Am uitat să menționez ceva: dacă smuciturile sunt mereu într-un anumit interval de turație, ar putea fi o problemă cu TPS-ul, dar poți verifica cu un tester analog. Când îl măsori, nu ar trebui să fluctueze; ar trebui să crească constant.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39410 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru comentariu, kikimec.

Am uitat să menționez că problema este că zdruncină doar când este rece, când conduc camionul. La ralanti normal sau la viteze mici, camionul are o problemă; turațiile fluctuează mult și uneori se oprește. Ca să previn acest lucru, trebuie să accelerez camionul. Am verificat deja dacă există scurgeri de aer și am curățat injectoarele. Sincer, problema asta mă scoate din minți. M-am gândit că ar putea fi o bobină de accelerație, dar le-am verificat pe toate patru și niciuna nu pare să fie problema. Apreciez toate comentariile tale; îmi sunt utile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39418 prin manual-mecanic
Ar putea fi vorba de sacadare atunci pentru că ralantiul este foarte mic, scânteia este bună în toate bobinele, sare bine și este albastră, saltul ar trebui să fie ușor de 2 centimetri, bujiile când le scoți ies foarte negre, suficient cât să dai vina pe sonda de oxigen sau pe senzorul de temperatură.