Căutare MDM

Buletin

problemă cu Mazda Tribute din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39401 prin manual-mecanic
Problemă cu Mazda Tribute din 2001 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

bună ziua. Am o problemă cu Mazda mea Tribute din 2001. Motorul zdruncinează când este rece, chiar dacă motorul de evacuare nu mai are rateuri. Am spălat deja injectoarele, corpul clapetei de accelerație și supapa IAC. Sunt curate. Am curent la toate bobinele. Am scanat motorul și nu apar coduri de eroare. Nu știu ce să fac. Aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39405 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la problema Mazda Tribute din 2001
O smucitură e ca o smucitură, ascultă dacă evacuarea e lin. Dacă nu e, atunci s-ar putea să ai o problemă fie cu firele bujiei, fie cu bujiile în sine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39406 prin manual-mecanic
Am uitat să menționez ceva: dacă smucitura este mereu într-un interval de viteză, ar putea fi o problemă cu TPMS-ul, dar poți verifica asta cu un tester analog. Când îl măsori, nu ar trebui să prezinte nicio oscilație; ar trebui să crească uniform.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39410 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru comentariu, Kikimec.

Am uitat să menționez că problema este că zdruncină motorul doar când e rece, când merg în camion. La ralanti normal sau la turație mică, camionul are o defecțiune, turațiile fluctuează mult și uneori se oprește. Ca să previn acest lucru, trebuie să turați camionul. Am verificat deja dacă există zdruncinături de aer și am curățat injectoarele. Adevărul este că această defecțiune mă învinge. M-am gândit că ar putea fi o bobină, dar le-am verificat pe toate 4 și niciuna nu are probleme. Apreciez toate comentariile tale, îmi sunt utile...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39418 prin manual-mecanic
Ar putea să smucească atunci pentru că ralantiul este foarte mic, scânteia este bună în toate bobinele, sare bine și este de culoare albastră, saltul ar trebui să fie de 2 centimetri ușor, bujiile când le scoți ies foarte negre, ca să fie de vină sonda de oxigen sau senzorul de temperatură.