Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39372 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Salut tuturor, întrebarea mea este următoarea, vreau să știu dacă cineva mă poate ajuta cu asta, problema este cu șuruburile de pe chiulasa de la Chevrolet Corsa 5 uși din 2007, este filetat pe stânga? Pentru că am vrut să scot șuruburile de pe chiulasă și am vrut să scot șuruburile respective care au chiulasa cu tuburi de prindere, iar când am vrut să le slăbesc, se pare că capetele șuruburilor erau tăiate. Am crezut că se slăbesc, dar erau tăiate. Deoarece trebuie să slăbești fiecare puțin, toate în mod egal am crezut că se slăbesc, dar fuseseră tăiate. Mi-am dat seama la a doua încercare, când am vrut să continui să slăbesc, le tăiasem pe toate. Acum problema este să le scot. Poate cineva să mă ajute? Mulțumesc anticipat, salutări tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39375 prin manual-mecanic
Răspuns din partea mecanicilor manuali pe tema consultării
Lovește fiecare cu un ciocan puternic și slăbește-le în sens invers acelor de ceasornic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39376 prin manual-mecanic
Lovește fiecare cu un ciocan puternic și slăbește-le în sens invers acelor de ceasornic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39379 prin manual-mecanic
Sunt cu filet normal, nu inversat, se slăbesc în sens invers acelor de ceasornic... slăbește-le pe cele care au rămas, iar dacă capetele sunt dezlipite, e mai bine să folosești burghie și să le găurești, e mai ușor pentru că acele șuruburi sunt de unică folosință, nu le poți remonta, se vor rupe la aplicarea cuplului de strângere, cumpără altele noi, nu sunt scumpe, și nu sunt greu de găurit, e loc și nu va dura mult... mult noroc, tovarășe.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39393 prin manual-mecanic
Din câte știu eu, sunt niște șuruburi normale care se rotesc spre stânga, ca toate celelalte. Cel mai bun mod de a le scoate este să sudați un fier și să le rotiți puțin câte puțin. Ocazional, la aceeași temperatură cu sudarea, se eliberează.