Căutare MDM

Buletin

Mâner lunetă Opel Vectra 2.0 i 1991

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână - Acum 13 ani și 1 săptămână #39330 prin manual-mecanic
Mâner lunetă pentru Opel Vectra 2.0i 1991. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor.
Am încercat fără succes să scot mânerul pentru a ridica luneta. Nu-mi dau seama cum să-l scot fără să-l deteriorez.
Trebuie să scot panoul ușii pentru a scăpa de o adâncitură din ușă.
Sunt sigur că există o modalitate ușoară, dar nu o găsesc.
Ajutor!!!
Mulțumesc,
Joseph.:(
Ultima editare: acum 13 ani și o săptămână de către . Motiv: eroare

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39341 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Mâner lunetă pentru Opel Vectra 2.0 i 1991
Mânerele au un încuietor în formă de U; este un știft spintecat. Trebuie să îl scoți pentru a scoate mânerul. Trage puțin de mâner și îl vei putea vedea dacă te apropii. Folosește o șurubelniță cu cap plat pentru a-l scoate și asta e tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39347 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Mâner lunetă pentru Opel Vectra 2.0 i 1991
Salut prietene, da, știu că de obicei așa e, dar nu văd clema de pe mânerul ăsta.
Am împins tocul ușii cât de mult am putut cu o șurubelniță fără să rup nimic, dar nu văd nicio clemă sau altceva care să-l țină la loc.
Am împins și garnitura dintre mâner și toc cât de mult am putut, dar tot nu văd niciun dispozitiv de fixare (clemă) sau ceva de genul.
Alte idei?
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39387 prin manual-mecanic
Vezi dacă poți demonta caroseria ca să verifici dacă există un șurub în centru. Dacă nu există unul, atunci cu siguranță este fixat cu o clemă. Poate că nu o vezi, dar trebuie să fie acolo. La fel mi s-a întâmplat și mie cu un Corsa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39395 prin manual-mecanic
Mulțumesc, kikemec,
o să mă mai uit o dată și o să văd dacă pot să rezolv problema.
O altă soluție ar fi să merg la un cimitir de vechituri și să demontez unul acolo ca să văd care e problema. Noroc.