Căutare MDM

Buletin

windstar s-a oprit

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39322 prin manual-mecanic
Windstar se oprește Publicat de manual-mecanica
Problema cu windstar-ul meu e că atunci când îl scot pentru primele ture ale zilei se îneacă, zgârie ca metalul și se oprește, iar dacă nu accelerez se oprește, am exclus deja filtrul de combustibil, pompa de combustibil, am făcut un tuning complet și tot e la fel, face asta doar când motorul e rece și mereu zdrăngănește ceva, cred că e lanțul de distribuție dar îmi spun că ar putea fi o supapă și sonda de oxigen. Am dus-o la un scaner și a apărut un amestec sărac în primele 3.000 de turații, lipsea ceva. Mi-au spus că ar putea fi cablajul, au făcut treaba și a rămas la fel, de aceea cred că ar putea fi o supapă sau o sondă de oxigen, ce părere aveți?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39325 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Windstar se oprește
Poate ai o admisie de aer, un amestec sărac înseamnă mai mult aer decât combustibil, uită-te și la aprindere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39338 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Windstar se oprește
Ai putea avea probleme cu senzorul de temperatură, care provoacă și acel tip de defecțiune, poți măsura și senzorii de oxigen cu un tester pentru a vedea dacă funcționează corect și, în afară de scurgerile sau admisiile de aer pe care le menționează Ocinacem, verifică debitmetrul masic de aer sau senzorul contorului de aer, curăță-l și testează-l.