Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la 2 cilindri la un Chevrolet

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #39318 prin manual-mecanic
Ajutor, domnilor! Îmi face plăcere să vă salut pe toți. Vă mulțumesc anticipat pentru că ați citit mesajul meu. Problema este următoarea: Am o problemă cu un Chevrolet Colorado din 2004. Problema este că două injectoare nu funcționează la turații mici, dar funcționează dacă accelerez până la 3000 RPM. Am înlocuit deja computerul, am schimbat bobinele de aprindere, am schimbat injectoarele și am înlocuit senzorul arborelui cotit, dar nimic nu a funcționat. Este mereu aceeași problemă, iar scanerul arată codul P0315, care, conform scanării mele, este senzorul arborelui cotit. Dar nu știu ce alte teste să fac; sunt disperat. Ajutor! :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39336 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul unei defecțiuni a motorului cu 2 cilindri la un Chevrolet
Ai verificat dacă există un impuls de injecție la cei doi conectori care au probleme? Poate că semnalul de excitație nu ajunge la injector. De asemenea, verifică compresia în aceiași cilindri; ar putea fi o problemă a motorului și nu una a injecției. Verifică și anunță-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #39337 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul unei defecțiuni a motorului cu 2 cilindri la un Chevrolet
Ai verificat senzorul? Injectoarele nu funcționează la turații mici sau crezi că nu funcționează? Există scântei la firele pe care le-ai menționat pentru cilindrii care au rateuri? Pentru că, din câte spui, senzorul arborelui cotit trimite fie un semnal de întrerupere a scânteii, fie un impuls către injector.