Căutare MDM

Buletin

Scurgere de ulei în transmisia tiptronic, Bora 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39308 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am câteva întrebări. Aș vrea să văd dacă cineva mă poate îndruma.
Situația este următoarea. Mi se spune că o Bora din 2006 cu transmisie Tiptronic are o mică scurgere de ulei. Întrebarea mea este cât de dificil este să se facă service la această transmisie și ar trebui scanată sau făcută vreo reglare, sau ștergerea service-ului dacă apare pe bord. Apreciez informațiile dumneavoastră valoroase.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39334 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul scurgerilor de ulei din transmisia Tiptronic, un Bora din 2006.
Repararea scurgerilor la transmisiile automate e complicată, deoarece trebuie să le demontezi și dacă nu ești atent vei avea probleme cu corpul supapelor și vei cheltui o grămadă de bani hahaha, dacă e carterul transmisiei îl poți scoate fără nicio problemă și îl poți sigila, panoul de service indică de obicei întreținere sau service pentru motor, nu pentru transmisie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.