Căutare MDM

Buletin

cutie de viteze manuală Hyundai Accent 1.5 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39264 prin manual-mecanic
    Am o întrebare legată de vehicul, la schimbarea vitezelor, dacă se accelerează repede, se pare că discul de ambreiaj patinează, turația crește dar nu accelerează, rămâne pe porțiuni ca în punct mort și apoi decolează, ah, cum accelerez încet ca să nu se întâmple asta? Există vreun senzor sau discul de ambreiaj se defectează? În același timp, persoana care l-a avut l-a scos de mai multe ori în treapta a treia și de aceea mi se pare că discul a patinat. Cealaltă chestie este că vehiculul are bateria descărcată și nu știu dacă are un blocant care se defectează sau un senzor în cutie care cere resetarea.
  • mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39277 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema cutiei de viteze mecanice Hyundai Accent 1.5 2001
Accentul mecanic nu are senzori. Dacă ambreiajul patinează, e vina discului. Fă un test, trage frâna de mână și bagă-o în prima treaptă de viteză. Schimbă pedalele ca și cum ar ieși normal. Dacă vehiculul se oprește, totul e în regulă. Dacă nu, discul e defect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.