Căutare MDM

Buletin

AUDI A4 1.9 TDI AFN, foarte persan

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39227 prin manual-mecanic
AUDI A4 1.9 TDI AFN, foarte personalizat Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni de forum,

permiteți-mi să mă prezint, sunt nou pe această pagină și sunt foarte interesat de ea, din câte am văzut este mai mult decât interesant.
Vreau să vă împărtășesc problema mea, tocmai mi-am cumpărat un Audi A4 1.9 TDI din 1999, motorul se spune că este AFN, aș vrea să știu dacă cineva are date despre acest motor și, de asemenea, să întreb dacă știu de ce ar putea fi foarte leneș să reacționeze, este foarte economic, în jur de 6 litri de motorină la 100 km, și din câte am încercat abia ajunge la 180 km/h, durează mult să decoleze din cauza lenei, este pentru că are puțină revânzare, dacă cineva a avut această problemă sau știe de ce ar putea fi, spuneți-mi, nu știu despre aceste fiare de călcat, am avut întotdeauna un Volvo, vă mulțumesc foarte mult și salutări mari.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39233 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema AUDI A4 1.9 TDI AFN, foarte personalizat
Ei bine, nu știu prea multe despre acest model, dar dacă are transmisie manuală, ar fi bine de știut unde se oprește ambreiajul... Nu știu dacă înțelegi ce spun, asta e pentru a exclude uzura ambreiajului... apoi, dacă nu știi când a fost ultima reglare a motorului, ar fi bine să o faci odată cu curățarea injectoarelor și tot restul. Deocamdată, anunță-mă mai târziu...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39269 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema AUDI A4 1.9 TDI AFN, foarte personalizat
Este un turbo? Dacă da, verifică dacă turbo-ul nu este deteriorat și verifică EGR-ul, care ar putea fi o problemă.