Căutare MDM

Buletin

Curea de distribuție Polo Classic 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39199 prin manual-mecanic
Curea de distribuție Polo Classic 2003 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de marcajele pentru a regla corect cureaua de distribuție la Volkswagen Polo-ul meu din 2003. Aud și zgomote de tacheți. Nu știu dacă nu se încarcă sau dacă cureaua de distribuție este reglată greșit.

Vă mulțumesc anticipat.
Aștept cu nerăbdare un răspuns prompt

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39258 prin manual-mecanic
Răspuns la un manual mecanic pe tema cronometrării Polo Classic 2003
Am nevoie de tipul motorului. Fișa tehnică îți spune cilindreea în dreapta jos și tipul motorului în sus. Pot fi litere și cifre.
Problema cu tacheții ar putea fi din cauza curelei sau a lipsei de ulei. Ai putea avea și un tacheți blocați. Pentru asta, vând un produs pe care îl amesteci cu uleiul și curăță orificiile de admisie a uleiului. Cel pe care îl folosesc este de la marca Bardal și îl numesc „curățător hidraulic de tacheți”.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39278 prin manual-mecanic
Răspuns la un manual mecanic pe tema cronometrării Polo Classic 2003
Tipul motorului este AKL 982557 1.6cc. Este posibil să-mi trimiteți o diagramă a distribuției prin e-mail? Adresa mea de e-mail este ., mulțumesc anticipat. La o altă întrebare despre rezervoare, dacă s-au supraîncălzit, se pot strica,