Căutare MDM

Buletin

mănâncă anvelope..

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39149 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema consumării anvelopelor.
Dacă tipul mănâncă roata față dreapta, amortizorul este ținut în loc de jos cu un singur șurub, butucul roții are forma unei cleme și ține amortizorul de jos cu un singur șurub, știi ce vreau să spun? Și nu m-am gândit să folosesc o nivelă pentru a lua unghiul de înclinare al roții ca referință, ceea ce este în regulă, și să folosesc o nivelă de zidar pentru a măsura marginile jantei. E bine gândit sau nu merită? Mulțumesc pentru ajutor, kikemec.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39150 prin manual-mecanic
Dacă tipul mănâncă roata față dreapta, amortizorul este ținut în loc de jos cu un singur șurub, butucul roții are forma unei cleme și ține amortizorul de jos cu un singur șurub, știi ce vreau să spun? Și nu m-am gândit să folosesc o nivelă pentru a lua unghiul de înclinare al roții ca referință, ceea ce este în regulă, și să folosesc o nivelă de zidar pentru a măsura marginile jantei. E bine gândit sau nu merită? Mulțumesc pentru ajutor, kikemec.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39153 prin manual-mecanic
Salut! Nu este normal să roade roata așa cum este. Asta înseamnă că are o îndoitură sau un element este în stare proastă. De exemplu, aș ridica roata și aș vedea dacă fuzeta are joc (aș muta roata de la stânga la dreapta/sus și jos). Rețineți că, dacă are joc, este logic să roade roata din exterior, deoarece atunci când mașina intră în sensuri giratorii, greutatea tinde să cadă pe exteriorul anvelopei. Uitați-vă și la fuzete și la tijele de direcție.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39160 prin manual-mecanic
Nu are nimic spart sau slăbit, după-amiaza asta m-am uitat ceva timp la ea și nimic, nu am putut face nimic, am cumpărat duba la mâna a doua, avea 7 luni și câțiva kilometri, 30.000, deci s-ar putea să fi fost lovită? Mașina e bine pe dedesubt, singura ciudatitate e ce pare a fi o mică pată în spatele roții drepte pe jos, în spatele apărătorii de noroi, cel mai probabil amortizorul e îndoit...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39163 prin manual-mecanic
Verificați mânerul roții suspensiei, că nu este deteriorat și baza amortizorului, arcul amortizorului, inclusiv compactul unde este instalată baza amortizorului, că este paralel cu opusul său... și anvelopele sunt împerecheate întâmplător, aceeași nomenclatură și marcă?... Mult succes tovarășe...