Căutare MDM

Buletin

mănâncă anvelope..

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39103 prin manual-mecanic
Mănâncă anvelope.. Publicat de manual-mecanica
Salut, ce mai faci... Am un Ford Tourneo al unui prieten cu o problemă pe partea dreaptă, anvelopa e uzată pe exterior, a aliniat-o de câteva ori și au coborât-o, dar tot pare puțin uzată, am pus o nivelă pe jantă și e mai înclinată decât pe partea dreaptă, amortizorul nu pare să aibă nimic? Și ce am observat e că pe partea de jos e ce pare a fi o pată, dar asta e o altă problemă, întrebarea e rezolvarea uzurii, m-am gândit să pun câteva capace de la o cutie de Coca-Cola ca să încerc să fac roata să stea dreaptă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39115 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema consumării anvelopelor.
Cea mai bună metodă de a realiza acest lucru este să introduceți un șurub mai subțire în ancora amortizorului, care să acționeze ca un ochi chinezesc și să poată fi ajustat spre interior sau spre exterior. Dacă nu doriți să introduceți un șurub mai subțire, atunci faceți un ochi chinezesc în amortizor. Acest lucru este valabil pentru amortizoarele care sunt atașate la masă prin două șuruburi orizontale.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39140 prin manual-mecanic
Kikemec, ce este acest ochi chinezesc? Care este funcția lui și cum funcționează? Acest Tournero mănâncă anvelopa dreaptă din exterior. Ar trebui să mut amortizorul spre interior? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39141 prin manual-mecanic
Cum spui, reglezi făcând o gaură mai mare sau un șurub mai mic și strângându-l în poziția dorită. Am văzut reglare cu șaibe făcute din tablă de metal Coca-Cola.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39144 prin manual-mecanic
Exact asta spui și tu. Ochiul chinezesc are aceeași gaură ca și șurubul, fiind oval în loc de rotund, ca să poți juca spre interior și spre exterior pentru a obține căderea. Pentru că vorbim despre roata din față, nu?