Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la accelerație la motorul 4runner 5vz

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39273 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema accelerației cu defecțiune la motorul 4runner 5vz
Verifică acum bobina, dacă da, verifică injectoarele să vezi cum funcționează, încearcă să strangulezi furtunul de retur să vezi ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39274 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema accelerației cu defecțiune la motorul 4runner 5vz
Verifică acum bobina, dacă da, verifică injectoarele să vezi cum funcționează, încearcă să strangulezi furtunul de retur să vezi ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39275 prin manual-mecanic
Am uitat să încerc să strangulez furtunul rotorului de combustibil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39312 prin manual-mecanic
:râde: :) :cheer: Mulțumesc Kikemec și mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru că au fost la curent cu această problemă, pentru viitoare conflicte similare voi publica soluția. În primul rând, vreau să menționez că am făcut toate testele sugerate și nu am găsit soluția în ele, dar sunt mereu recunoscător pentru fiecare dintre ele. Soluția a fost schimbarea bujiilor sau a lumânărilor împreună cu cablurile, deși cablurile au fost schimbate doar pentru întreținere, ei bine, la lumânări era defectul, au fost plasate lumânări NGK BKR5EKB-11 cu 2 electrozi și gata, motorul funcționa la 100%. În plus, s-a făcut reglajul corespunzător, încă o dată cablurile filtrelor etc., vă mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39335 prin manual-mecanic
Mulțumesc că ai postat soluția, prietene. Vezi că nu eram chiar atât de rătăciți și că era din cauza unei scântei care se stingea. Hahaha, aveam și eu sentimentul că era din cauza unei scântei. Mult succes, prietene.