Căutare MDM

Buletin

eșec în suran

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39052 prin manual-mecanic
Defecțiune Suran Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, sunt îngrijorat de o alertă pe bordul Suran-ului meu. Apare EPC-ul. Nu există nicio defecțiune la motor; această alertă apare pur și simplu. Poate cineva să-mi dea niște îndrumări despre ce ar putea fi sau de unde să încep?
Vă mulțumesc pentru atenție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39092 prin manual-mecanic
Răspuns din partea mecanicilor manuali pe tema defecțiunilor în Suran
Bună ziua, corect este să îl duci la un atelier care îl poate conecta la un PC, deoarece s-ar putea să aibă un senzor defect sau să dea o defecțiune, dar incorect este să cureți bujia fluture cu un detergent de contact, este o defecțiune foarte frecventă la motorul Suran Fox Voyage și Gol Tren din cauza spălării motorului sau a ploii, atenție, chiar dacă îl cureți, s-ar putea să nu se oprească, deoarece de obicei formează un fel de sulfat intern, care este ca o pulbere albă. Totuși, recomand să îl duci la conectat la un PC și, în general, au niște lichide folosite pentru injectoare care sunt foarte bune, eu folosesc unul dintre acestea. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39107 prin manual-mecanic
Ei bine, prietene, mulțumesc pentru atenție. O voi face pentru că plănuiesc să călătoresc și mă tem că s-ar putea să eșuez pe parcurs.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39514 prin manual-mecanic
Încearcă să verifici toate luminile mașinii. Mi s-a întâmplat și mie cu un stop stânga de pe un Suran și s-a aprins și EPC-ul, dar nu era nicio defecțiune electronică de când
verificasem

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41012 prin manual-mecanic
Am și eu o defecțiune, îmi arată consumul excesiv al sondei lambda, se șterge și revine, se pare că va fi, am făcut-o deja de mai bine de 5 ori, se șterge și rămâne fără defecțiune, după un timp revine.