Căutare MDM

Buletin

Scurgeri de ulei din dispozitivele de fixare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39253 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Scurgeri de ulei din dispozitivele de fixare
Mulțumesc, vreau să încerc, dar te rog nu ai imagini cu cum se face? Chestia e că e cam nou pentru mine, desigur. Îți mai spun că mecanicul a scos chiulasa, a trimis-o la rectificat, periat, aliniat și a reglat supapele, dar continuă să curgă ulei, așa că cred că ceea ce-mi spui e mai mult că m-a pus să pun un aditiv, dar continuă să curgă ulei. Mulțumesc, sper că mă poți ajuta cu imagini sau videoclipuri. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39254 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Scurgeri de ulei din dispozitivele de fixare
Mulțumesc pentru imaginea cum se vede respirația carterului ca să o verific. Ce se întâmplă e că e ceva nou pentru mine, desigur. Îți spun și că mecanicul a scos chiulasa, a trimis-o la rectificat, periat, aliniat și a reglat supapele, dar continuă să curgă ulei, deci cred că problema e ceea ce-mi spui tu. De fapt, m-a pus să pun aditiv, dar continuă să curgă ulei, dar văd că e de la garnituri. Mulțumesc, sper că mă poți ajuta cu imagini sau videoclipuri. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39276 prin manual-mecanic
Scoate joja de ulei și vezi dacă suflă prin ea; ar trebui să vezi ieșind fum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39436 prin manual-mecanic
Nu, prietene, nu iese fum din joja de ulei și nu simt cu adevărat presiune când deschid capacul unde este pus uleiul. Simt o ușoară presiune în timp ce motorul funcționează. MULȚUMESC.