Căutare MDM

Buletin

Scurgeri de ulei din dispozitivele de fixare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38985 prin manual-mecanic
Scurgere de ulei din dispozitivele de fixare Publicat de manual-mecanica
Am un jeep Kia Sportage din 2002 și am o scurgere de ulei prin garnituri. Mecanicul le-a schimbat deja și le-a sigilat cu silicon, dar în ciuda acestui fapt, scurgerea de ulei continuă. Vă rog să-mi spuneți ce ar putea fi sau care ar putea fi soluția. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38989 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Scurgeri de ulei din dispozitivele de fixare
Cumpără o garnitură bună (ochelari de siguranță) și o garnitură bună de silicon și schimbă-le... Atâta timp cât asta e problema...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39004 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Scurgeri de ulei din dispozitivele de fixare
garnituri pentru arbore cotit, arbore cu came sau supape? Dacă sunt garnituri pentru arbore cu came sau arbore cotit ar putea fi două lucruri, garniturile instalate nu au tăietor de ulei sau buza este mușcată, acum se întâmplă în unele ocazii (sunt rare, dar se întâmplă) ca arborele să se uzeze și garnitura care vine din fabrică să nu se potrivească din cauza uzurii arborelui și trebuie să pui una cu noile măsurători, dacă sunt supape ar putea fi de calitate proastă sau uleiul ar putea trece prin ghidajele supapelor,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39066 prin manual-mecanic
Salut, am citit ce au spus kikemec și alonso2 și au dreptate, e cel mai logic lucru, dar îți spun același lucru pe care l-am menționat și la o altă întrebare, al meu era blocat, respirația carterului, furtunul care merge de la chiulasă la filtrul de aer, dacă e motor pe benzină uneori merge la galeria de admisie, și pierdea ulei prin aproape toate garniturile, verifică furtunul și desfundă-l. Dacă e înfundat, e ceva ușor de făcut și s-ar putea să funcționeze la tine. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39083 prin manual-mecanic
Trebuie să verifici dacă nu ai presiune excesivă în carter, din cauza unui orificiu de evacuare a uleiului blocat, a unei evacuări a motorului etc. Toate acestea vor deteriora garniturile care nu pot rezista la presiunea excesivă. Dacă acest lucru nu se întâmplă, ai putea lua în considerare garnituri de calitate slabă, garnituri care au fost deteriorate la montare, garnituri care nu au fost montate și li s-a spus că sunt și, în final, uzura pieselor metalice (arborele cu came etc.) unde se închide buza garniturii.
Cu stimă.