Căutare MDM

Buletin

schimbare senzor de viteză în Scenic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38945 prin manual-mecanic
Schimbarea senzorului de viteză pe Scenic Publicat de manual-mecanica
Cred că Scenic-ul meu are senzorul de viteză în ABS. Poate cineva să-mi spună dacă este adevărat și de unde le pot cumpăra online?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38952 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema schimbării senzorului de viteză la un Scenic
Salut prietene, lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par. Dacă Scenic-ul tău nu are senzor de viteză în cutia de viteze, așa cum spui tu, va prelua semnalul de viteză de la senzorii ABS. Totuși, dacă vreunul dintre senzori ar fi defect, martorul ABS de pe bord s-ar aprinde și ar trebui să continue să afișeze viteză, deoarece are 4 senzori și ar fi ghinion dacă s-ar strica toți în același timp.
Din câte am înțeles din mesajul tău, dacă problema este că nu afișează viteza pe bord și martorul de avertizare ABS nu se aprinde, ar trebui să excluzi senzorii de roată și să verifici și alte lucruri, cum ar fi bordul în sine, cablajul electric etc., precum și să vezi dacă au fost generate coduri de eroare referitoare la problema unităților de control ABS, motor etc.
În primul rând, asigură-te că nu are senzor de viteză în cutia de viteze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38955 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema schimbării senzorului de viteză la un Scenic
Dacă Scenic-ul tău are card, semnalul vine de la ABS, dar martorul ABS ar trebui să se aprindă dacă senzorul de roată este defect, exact așa cum ți s-a spus.
Dacă este cel de la cheie, cred că înainte de 2003, îl poate primi de la ABS sau de la senzorul cutiei de viteze. Asigură-te, deoarece senzorul cutiei de viteze este montat lângă tija cutiei de viteze sau piciorul central. În funcție de motor, îl poți accesa din partea inferioară a motorului, prin spatele cutiei de viteze.
Această componentă se defectează frecvent la Renault-uri; referința originală se termină în 919 aici, în Spania.