Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Toyota 1KZ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38910 prin manual-mecanic
Problemă cu Toyota 1KZ Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni.
Tocmai am demontat motorul unui Toyota Hilux Surf 1KZ din 1993 și am constatat că are pinioane, nu curea de distribuție sau lanț. Indiferent câte ture încercăm, numerele sau marcajele nu se potrivesc, așa că nu vrem să-l demontăm fără să ne uităm mai întâi la un manual sau la o imagine a sistemului de pinioane. Aș aprecia foarte mult dacă cineva ar putea împărtăși aceste informații.
Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38912 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu Toyota 1KZ
Salut prietene, am un manual în format PDF pentru acest motor. Dacă îmi lași adresa ta de e-mail, ți-l voi trimite.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38916 prin manual-mecanic
Lucrez la o schemă de distribuție pentru un motor de 1kz din 1993. Fișierul este atașat. Sper că este de ajutor. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38928 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc amândurora foarte mult pentru informații. Lucrăm deja la asta cu datele pe care ni le-ați furnizat.
Vă mulțumim foarte mult!:cheer: