Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Neonul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38857 prin manual-mecanic
Probleme cu Neon-ul meu Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Neon 2.0L din 1998. Am înlocuit legătura senzorului arborelui cu came la vehiculul meu pentru că avea scurgeri de ulei. După această schimbare, a avut niște probleme. Când împing mașina în pantă, merge foarte încet. Nu schimbă din D în 2, iar marșarierul nu se cuplează. Trebuie să o turez peste 3.000 rpm pentru a o cupla. Nu știu dacă este din cauza senzorului arborelui cu came sau a altei probleme. Sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38859 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: Probleme cu Neon-ul meu
Ce mai faci? Ai folosit scanerul ca să vezi codurile?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38870 prin manual-mecanic
Înainte de reparație, vehiculul se comporta bine și funcționa fără probleme?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38888 prin manual-mecanic
Bună ziua, dacă am conectat scanerul și nu arată nicio defecțiune, deja am simptome de unde ar putea fi defectul. Cutiei de viteze îi lipsește uleiul hidraulic și, din moment ce are puțin ulei, presupun că lipsa presiunii împiedică schimbarea treptelor de viteză.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38890 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua. Îți sugerez să verifici poziția noului senzor față de cel vechi. Trebuie să fie defazat
față de poziție. Îl poți deșuruba și poți ruga pe cineva să conducă în timp ce rotești senzorul într-o direcție sau alta.
Acolo vei vedea unde se simte cel mai bine și astfel vei localiza dacă senzorul este defazat (în afara poziției) sau dacă este defect. Vom fi aici pentru orice întrebări ai putea avea, în orice mod te putem ajuta. Mult succes.