Căutare MDM

Buletin

FASĂ ORARĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38851 prin manual-mecanic
DISTRIBUȚIE Publicat de manual-mecanica
Supapele pot lovi pistonul când se rupe cureaua de distribuție la un Hyundai Terracan 2900 cmc din 2006.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38855 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema CUREA DE DISTRIBUȚIE
Probabil că da,
cea mai bună modalitate de a ști este să te uiți la compresia cilindrului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38868 prin manual-mecanic
Există întotdeauna posibilitatea ca acestea să se îndoaie. Ceea ce fac de obicei în atelierul meu este să pun o curea nouă și să testez cum funcționează, să măsor compresia și apoi, dacă este necesar, să demontez chiulasa. Există foarte puține modele care nu se îndoaie; Hyundai H100 nu se îndoaie pentru că rupe amortizoarele sau arborii cu came.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38882 prin manual-mecanic
Pe baza înălțimii cursei de 98 mm și a raportului de compresie de 19,3 mm, am constatat că ar trebui să existe un joc de 5,1 mm plus grosimea de 2,5 mm a garniturii chiulasei; un total de 7,6 mm joc. Ceea ce nu știu este cu cât coboară supapele în milimetri pentru a determina dacă ating sau nu capul pistonului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38940 prin manual-mecanic
Deschiderea supapei este unghiulară, deci e complicat să calculezi raportul dintre deschiderea în mm și deplasarea sa. Fă ce ți-am spus, e mai ușor. De asemenea, de la PMS, punctul mort superior e una, dar când nu e sincronizat, e cu totul altceva. Chiar dacă se atinge punctul maxim, ar trebui să interacționezi cu cursa sau deplasarea maximă a supapei.