Căutare MDM

Buletin

tuning pentru VW Gol Country 1.9 SD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38834 prin manual-mecanic
Tuning VW Gol Country 1.9 SD Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou aici. Trebuie să știu cum pot să-mi reglez motorul. Am uitat să-l marchez și acum nu mai știu cum să fac. V-aș aprecia foarte mult dacă m-ați putea ajuta. Mulțumesc, cu drag. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38864 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul tuningului unui VW Gol Country 1.9 SD
Salut.. uite, configurația este să scoți capacul supapelor și pe spatele camei să pui o bară plată și să le centrezi cu calibre.. PMS-ul arborelui cotit este la zero în caseta dintr-o fereastră și pompa este reglată în unghi cu o știft.. de aici ai ideea de a pune cureaua.. trebuie să slăbești șurubul camei pentru a tensiona cureaua știi cu unealta plasată întotdeauna în spatele camei.. dacă ai demontat totul cu 1/4 înainte să ajungi la arborele cotit, lasă-l acolo, pune camea în unghi și apoi reglează arborele cotit... mult succes..

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38865 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul tuningului unui VW Gol Country 1.9 SD
Slăbiți pompa și marcați-o, altfel va trebui să o reglați ulterior. Șuruburi pompă 2,5 kg, șurub cu camă 4,5 kg