Căutare MDM

Buletin

Schema regulatorului de geam Peugeot 206 Coupe Cabriolet

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38786 prin manual-mecanic
Salut tuturor, are cineva schema electrică pentru regulatoarele de geamuri la un Peugeot 206 1.6 coupe cabriolet din 2002?
Am o problemă cu regulatoarele de geamuri. Motorul urcă, dar nu coboară. Comenzile sunt bune. Unitatea de control din portbagaj este bună pentru că am încercat alta. Trebuie să știu ce face fiecare fir din conectorul cu 15 pini al unității de control. Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni - Acum 12 ani și 11 luni #39026 prin manual-mecanic
L-am găsit deja, dacă cineva are nevoie de el, să-mi spună și vi-l dau mai departe.
Ultima editare: acum 12 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #41465 prin manual-mecanic
.. Am un 206cc, poți să-mi trimiți manualul și dacă ai altceva aș fi apreciat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 săptămână #47541 prin manual-mecanic
Am și eu un 206cc cu probleme la geamurile din spate, dacă aveți imagini sau videoclipuri despre cum se demontează pentru verificare, trimiteți-mi-le. , mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49800 prin manual-mecanic
Bună dimineața. Ați putea să-mi împărtășiți manualul, deoarece am probleme cu luneta stângă spate. Mulțumesc pentru ajutor.