Căutare MDM

Buletin

Cum să scot overdrive-ul de la Civic-ul meu din 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38740 prin manual-mecanic
Bună dimineața,
am un Civic EX din 2006 cu transmisie automată și sistemul de overdrive sau autopilot este blocat. Cum îl deblochez? Mulțumesc foarte mult.;)

Am și eu probleme cu pedala de frână. Când o apăs, schimbătorul de viteze nu se deblochează. Trebuie să o fac manual

? Mă puteți ajuta, vă rog? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38918 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: Cum să scot overdrive-ul de la Civic-ul meu din 2006
Salut Leonardo, te înșeli puțin. Lasă-mă să explic. Overdrive-ul nu este pilot automat; este Cruise Control, care ajustează electronic accelerația pentru călătoriile lungi, astfel încât să nu fie nevoie să ții piciorul pe accelerație. Overdrive-ul este de tipul „overdrive” sau „drive overdrive” și este folosit în transmisiile automate pentru a schimba vitezele până la viteza inițială, utilizând astfel mai bine turația motorului în raport cu viteza, rezultând un consum mai bun de combustibil. Să explic? În mod normal, comutatorul pentru activarea/dezactivarea „odd”-ului este situat pe lateralul manetei schimbătorului de viteze, dar acest lucru poate varia în funcție de vehicul. În ceea ce privește faptul că frâna nu eliberează poziția de parcare, aș vrea să-ți spun că are un solenoid la baza manetei care este activat de aceeași lumină roșie ca și stopurile de frână. Ar trebui să-ți faci timp să demontezi consola mică de la baza schimbătorului de viteze pentru a găsi problema, cu excepția cazului în care realizezi că nici nu are stopuri de frână, care ar putea fi comutatorul pedalei sau siguranța stopurilor de frână. Sper că acest lucru ajută. Salutări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39105 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: Cum să scot overdrive-ul de la Civic-ul meu din 2006
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor... :cheer:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39147 prin manual-mecanic
PE O PARTE A MANETEI DE PE CONSOLĂ EXISTĂ O FANTĂ. INTRODUCEȚI CHEIA ACOLO. ESTE PENTRU CAZURI DE URGENȚĂ. CÂND NU PUTEȚI DEZACTIVA PARCAREA CU PEDALA, VERIFICAȚI ȘI COMENTAȚI.