Căutare MDM

Buletin

apă pe podeaua din partea șoferului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38688 prin manual-mecanic
Apă pe podeaua din partea șoferului. Publicat de manual-mecanica
Uneori, când urc în mașină, găsesc puțin lichid pe podea, sub pedale (mai aproape de accelerație). Cred că ar putea fi de la radiatorul încălzirii, dar am observat și că se consumă și lichidul de răcire. Întrebarea mea este dacă ar putea avea legătură? Adică, ar putea fi apa care iese din zona încălzirii lichidul de răcire?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38700 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul mecanicului privind apa pe podeaua din partea șoferului.
Da, este într-adevăr aceeași apă. Lipsa lichidului de răcire se găsește pe podea, ceea ce este des întâlnit. Dacă vrei să fii sigur de diagnostic, realizează o punte între furtunurile care intră în încălzitor prin față folosind un tub. Asta poți face în timp ce te decizi dacă să schimbi sau nu radiatorul interior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38747 prin manual-mecanic
Ce vehicul este acesta...?
Am avut aceeași problemă cu un Peugeot 206, iar problema era garnitura de la conducta de încălzire. Nu a fost vândut separat, dar conducta și garnitura erau ieftine. Cu toate acestea, se pot găsi garnituri slăbite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38760 prin manual-mecanic
Mulțumesc, voi încerca podul și voi vedea ce se întâmplă. Te voi anunța mai târziu.