Căutare MDM

Buletin

Schimbare antigel Rav4 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38627 prin manual-mecanic
Schimbare antigel Rav4 2002 Publicat de manual-mecanica
Salutare tuturor din nou, tocmai am cumpărat un Rav4 din 2002 la mâna a doua.
Întotdeauna mi-a plăcut să am mașini perfecte din punct de vedere mecanic și vreau să fac același lucru și cu acesta...
Întrebarea mea este, având în vedere că am schimbat antigelul la alte vehicule înainte, nu am avut niciodată cazul de a avea un vas de expansiune în zona inferioară a radiatorului și un capac pe radiatorul menționat anterior.
Din câte am citit, radiatorul are un dop de golire, ceea ce este un lucru bun că alte vehicule pe care le dețin nu au... și, prin urmare, îmi va fi mai ușor să golesc lichidul.
În primul rând, să ne întrebăm dacă este mai bine rece sau cald... din cauza problemei dacă iese mai mult lichid când este cald.
Al doilea este de unde încep să-l adaug... prin capacul radiatorului sau prin capacul vasului de expansiune pe care îl am în zona inferioară... Nu știu dacă acesta are vreo legătură cu motorul sau are doar un furtun care duce la radiator.

Salutări ... dacă cineva are un DIY pentru acest model Rav4 1.8l din 2002, vă rog să-mi spuneți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38644 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul: Schimbarea antigelului la Rav4 din 2002
Când este rece este mai bine și mai sigur, începeți cu capacul radiatorului și verificați punctele de aerisire pentru a elimina aerul, după ce faceți acest lucru fără capac pus, așteptați ca electroculul să fie activat de trei ori și apoi acoperiți, lăsați-l să se răcească și umpleți din nou radiatorul și, în final, umpleți vasul de expansiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38667 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul: Schimbarea antigelului la Rav4 din 2002
Vasul de expansiune are o singură conexiune, cu excepția furtunului care trece deasupra radiatorului. Cred că așa stau lucrurile. Corect?

Mulțumesc foarte mult pentru informații; sunt foarte valoroase pentru mine.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38672 prin manual-mecanic
Exact, este singura comunicare pentru că este pentru atunci când apa este încălzită, deoarece ocupă mai mult volum, are unde să se ducă și nu sparge capacul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38682 prin manual-mecanic
Deci nu înțeleg. Dacă este singura comunicare de la radiatorul din partea de sus, de ce are un nivel maxim și minim? Dacă ar fi gol, nu ar servi aceluiași scop de a primi lichid de la capacul radiatorului în caz de supraîncălzire? Îmi

pare rău că sunt atât de obositor, dar vreau doar să știu puțin mai multe despre acest subiect....
S2