Căutare MDM

Buletin

Înlocuirea kitului casetei de direcție la Seat Mar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 zile #38619 prin manual-mecanic
Am nevoie să-mi explice cineva cum să procedez pentru a schimba kitul (nu știu dacă așa se numește) de la caseta de direcție de la Seat Marbella, mulțumesc anticipat, Juan

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 zi #38646 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Schimbarea kitului casetei de direcție la Seat Mar
Prin kit te referi la garniturile interioare ale casetei de direcție? Dacă da, va trebui să demontezi destul de multe terminale de direcție, axe de direcție, să slăbești atașamentul casetei față de șasiu și apoi să îl slăbești față de coloana de direcție. Ai grijă la această piesă pe care trebuie să o marchezi pentru ca direcția să nu fie strâmbă sau contrabalansată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 zi #38648 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Schimbarea kitului casetei de direcție la Seat Mar
Ok, mulțumesc foarte mult. Ceea ce caut de fapt este să nu greșesc și să o fac corect. Ceea ce încerc să fac este să schimb bucșa și capacele de praf. Dacă ați fi atât de amabil să detaliați puțin, v-aș fi foarte recunoscător. Mulțumesc și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 zi #38654 prin manual-mecanic
Ce sunt capacele? Capacele anti-praf nu trebuie demontate prea mult, dar capacele sunt întrebarea mea, ca să te pot îndruma.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38708 prin manual-mecanic
Cred că e bucșa care merge pe bara dreaptă, care e făcută din metal sau cauciuc sau ceva de genul ăsta. Bara aia pare slăbită, sau o miști și nu mai e fixată ca cealaltă. Probabil e sub capacul de praf de pe partea aia.